Προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία “Daniel”

Κακοκαιρία Daniel: Έντονα και με διάρκεια τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες -  Πού εντοπίζονται προβλήματαΤο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης καλεί τους εργοδότες των επιχειρήσεων των περιοχών που πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν από την εκδήλωση των φαινομένων της κακοκαιρίας με την ονομασία “Daniel”, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα έκτακτα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (www.emy.gr), να συμμορφώνονται άμεσα με τις οδηγίες και τις εντολές των αρμόδιων αρχών, ιδίως δε της Πολιτικής Προστασίας.

Καλούνται να μεριμνήσουν, σε κάθε περίπτωση, για την ασφαλή προσέλευση ή/και αποχώρηση των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των εργαζομένων.

Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Αύριο Τετάρτη 6-9-2023 ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής), τη Θεσσαλία τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια (κυρίως στη βόρεια), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και κατά περιόδους στη δυτική και νότια Κρήτη. Συγκεκριμένα στην Αττική θα επηρεαστούν κατά περιόδους τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματά της.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Π.Ε.ΕΠ.ΙΔ. Δ.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. ΚΟΙΝΣΕΠ •Αν δεν μπορείτε να βρείτε καταφύγιο τότε πάρτε τη θέση προστασίας από κεραυνό" ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ/ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ NA ΞΑΠΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ AN ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙΤ ΤΑ ΜΑΛÎΙΑ ΣΑΣ TO ΔΕΡΜΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΗΝΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΚΑΛΟΥΣΑΓΩΓΟΥΣΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (π.χ.ΜΕΤΑΛΛΑή ΚΡΑΜΑΤΑΑΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ NA ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΝΠΟΔΙΩΝΣΑΣ DANGER TO idafk.blogspot.com ΣΗΚΩΣΤΕ ΕΝΩΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΕΔΑΦΟΣΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΣΑΣΠΟΔΙ ΑΙΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ANTI ΙA‘ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ"

Οδηγίες Προστασίας από Πλημμύρες

πηγή: Προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία με την ονομασία “Daniel” 
Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων
Scroll to Top