Εκλογές για το νέο ΔΣ του Επιστημονικού Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδος

Ο Σύλλογος Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας προκύρηξε, αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ.

Η συμμετοχή στα κοινά του συλλόγου απαιτεί αφιερωση χρόνου που θα πάρεις από την δουλειά σου ή από την ξεκούρασή σου ακόμη και από αυτό που θα έδινες στην οικογένειά σου, αλλά και αφιέρωση ψυχικής δύναμης από όσους αποφασίσουν να συμμετέχουν ενεργά στα παρόντα δρώμενα.
Η εποχή αυτή με την πανδημία σε πρώτο πλάνο φαίνεται πραγματικά πόσο πολύ αναγκαία είναι η προάσπιση των συνθηκών ασφάλειας και υγείας στην εργασία και η συμμαντική συμβολή του Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις, ειδικά στις μικρές και πολύ μικρές που είναι η ραχοκοκαλια της οικονομίας της χώρας μας.
Η συμμετοχή όλων μας ενεργά είναι απολύτως αναγκαία περισσότερο από ποτέ αυτή την εποχή για να μπορέσουμε να υψώσουμε την φωνή μας όλοι μαζί απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια όλους όσους ασκούν το λειτούργημα του Τεχνικού Ασφαλείας, αλλά και να δωθούν πρακτικές λύσεις στα προβλήματατα των εργαζομένων σε θέματα υγείας και ασφάλειας της εργασίας.
Η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη !!!
Πρέπει να δυναμώσουμε την φωνή μας και μόνο αν συμμετέχουμε ενεργά όλοι μας μπορούμε να το πετύχουμε.
Γι αυτό λοιπόν κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για το επόμενο ΔΣ.
Ο Σύλλογος αποκτά φωνή μέσα από τα ενεργά μέλη του, νομίζω πως συνέβαλα και γω από την θέση μου σε ότι ήταν δυνατόν και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω κι άλλο από την συμμετοχή μου στο νέο ΔΣ.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενενς εκλογές!!
Καλή επιτυχία

!!! σε όλους τους συναδέλφους που θα είναι υποψήφιοι !!!

Μακάρι ο σύλλογος να γίνει πιο δυνατός και να έχει την μέγιστη δυνατή συμμετοχή και δυναμική παρουσία.
Η συμμετοχή είναι ευθύνη όλων μας !!!!
Scroll to Top